LiderTakipciLiderTakipci En ucuz smm panel

Bir Hesap Olmadan Instagram Nasıl Görüntülenir?

21. yüzyılda bir kişinin sosyal medya hesabının olmaması neredeyse artık imkânsız gibi bir şey ama bu tabi ki kişinin kendi tercihi.  Ama kişinin herhangi bir sosyal medya hesabı olmadan da merak ettiği bir hesaba bakamaz mı dersiniz?  Bu nedenle Bir Hesap Olmadan Instagram Nasıl Görüntülenir? Sorusu birçok Instagram kullanıcısının cevabını merak ettiği bir soru.   İyi haber şu ki, içerik oluşturucular bir hesap sahibi olmayan insanları da düşünerek Instagram sayfalarını kayıt olmadan da görüntüleme hakkını açtılar.  Ama bir Instagram profil sahibi olmadan bu platformu gerçek kullanıcılar gibi kullanamazsınız ne yazık ki.  Profili görüntüleseniz bile Instagram birçok konuda sizi kısıtlamaktadır.

Hesabını Yoksa Instagram Neleri Kısıtlıyor?

Bir Hesap Olmadan Instagram Nasıl Görüntülenir? Bir hesabınız yoksa Instagram aşağıdakileri kısıtlayarak erişiminize izin veriyor;

  • Baktığınız Instagram profiline yapılan yorumları görüntüleyemez ya da o profildeki paylaşımlara yorum yapamazsınız.
  • Baktığınız Instagram profilindeki paylaşılan fotoğrafları beğenemezsiniz.
  • Baktığınız Instagram profilini takip edemezsiniz.
  • Baktığınız Instagram profilinde paylaşılan hikayeleri ve öne çıkanları görüntüleyemezsiniz.

Merak ettiğiniz profili gezerken yukarda bahsettiklerimizden herhangi birini yapmaya kalkarsanız Instagram’dan oturum açın uyarısını alacaksınız.   Kısacası bir Instagram profiliniz yoksa fakat yine de merak ettiğiniz bir profili ziyaret etmek isterseniz o profili görüntülemeniz mümkün.  Ancak hesap sahibi gerçek bir kullanıcı gibi paylaşımları ayrıntılı bir şekilde göremeyecek ve o profil hesabıyla etkileşim kuramayacaksınız.

Peki Hesabınız Yoksa Instagram’ı Nasıl Görüntülersiniz?

Bir Hesap Olmadan Instagram Nasıl Görüntülenir? Bir Instagram hesabı açmadan görüntülemek istediğiniz bir hesaba sadece bir arama motoru (google, yandex) aracılığıyla ulaşabilirsiniz.  Örneğin; www.instagram.com adresine (/) işaretini ve ardından görmek istediğiniz Instagram adresini ekleyerek merak ettiğiniz profile ulaşmış olursunuz.  Böylece profildeki paylaşımlara ulaşır fakat yorum ya da beğeni yapamazsınız.  Bu arada bu özellik sadece profili herkese açık olan kullanıcılarda işe yarar.  Instagram’a kayıt olmadan nasıl giriş yaparım sorusuna böyle basit bir çözümle başka kullanıcıların hesaplarını görebilir ve paylaşımlarını izleyebilirsiniz.  Bu arada görüntülediğiniz profil sizi asla fark etmez. Ama siz Instagram’ı sınırsız şekilde kullanmak isterseniz bir hesap açmanız en doğrusu.  Zaten bu en fazla 2-3 dakikanızı alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@LiderTakipci'yi Instagram'da takip et!
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.