LiderTakipciLiderTakipci En ucuz smm panel

Facebook İşletme Hesabı (Business Manager) Nasıl Açılır?

Facebook İşletme Hesabı (Business Manager) Nasıl Açılır?

Facebook İşletme Hesabı Nasıl Oluşturulur? Gün geçtikçe daha da popüler hale gelen Facebook isteyen tüm firmalar için işletme hesabı açılmasına olanak sağlar. Günümüz dijital dünyası içerisinde oldukça büyük bir ağ olan Facebook işletmenin tanınması ve markanın daha da büyümesi için kullanılır hale geldi. Bu hesap firma sahipleri için geliştirilmiş ve Facebook tarafından ücretsiz olarak sunulan bir platformdur. 

Yapılan işin daha çok kişiyi sosyal medya üzerinden erişimini sağlamak ve firma verimliliğini üst seviyeye çıkartmak için Facebook işletme hesabı oldukça faydalı bir girişim olarak karşımıza çıkar. Reklam vermenin de en iyi yollarından birisi olarak hizmet veren bu platform bir çok işletme tarafından tercih edilir.

Facebook İşletme Hesabı Nasıl Oluşturulur?

Facebook İşletme Hesabı Nasıl Oluşturulur? İşletme hesabı açmak aslında hiç de zor bir olay değil. Facebook İşletme Hesabı açabilmek için Facebook profilinizin olması yeterli. Bundan sonraki adımları şu şekilde sıralamak mümkün;

  • Facebook profil hesabınızı açmalısınız. Bu profil hesabını açtıktan sonra business.facebook.com adresini açmak gerek.
  • Hesap oluştur alanını tıklayarak başlayacağız. Buradan işletme ile ilgili bir takım bilgileri girmek için sistem bizi yönlendirecek.
  • Gereken bilgileri girip kimlik doğrulaması yapıldıktan sonra gönder tuşuna basmak gerek.
  • Facebook yapacağınız tanıtım ve reklamlar konusunda artık sizi yönlendirecek.
  • İşletmeye ait resim ve bilgileri giriş yaparak işletme hesabını kullanmaya başlayabilirsiniz.

Facebook İşletme Hesabı Ne Fayda Sağlar?

Facebook İşletme Hesabı Nasıl Oluşturulur? Açıklamaya çalıştık. Peki hesap açıldıktan sonra bize ne gibi faydaları var. Açılan Facebook işletme hesabı işletmenize bir takım faydalar sağlar. Bunlar;

  • İşletmeye ait ürünlerin tanıtım ve reklamlarını yapma imkanına kavuşursunuz.
  • Markanızın sosyal medya üzerinden bir çok insana ulaşmasını sağlarsınız. Marka bilinirliği konusunda artış meydana gelir.
  • Facebook işletme hesabı kullanmak aynı zamanda Instagram hesabı ile entegre bir çalışma yapılabilmesi avantajını da beraberinde getirir.
  • Böylece sosyal medya üzerinden belirlediğiniz hedef kitleye ulaşabilir ve bu hedef kitleyi yönetme şansını yakalarsınız.
  • Hesaplar üzerinden reklam ve tanıtımları kolaylıkla yapabilir ve bu sayfalara erişim ile ilgili ayarları yönlendirebilirsiniz. Aynı zamanda hesap üzerinde bulunan izinlerin kontrolünü de yapmak mümkün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@LiderTakipci'yi Instagram'da takip et!
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.