LiderTakipciLiderTakipci En ucuz smm panel

Instagram Hesap Kurtarma Nasıl Yapılır?

Instagram Hesap Kurtarma Nasıl Yapılır?

Instagram Hesap Kurtarma Nasıl Yapılır? Neden yapılır? Bu hususları açıklamaya çalışalım. Sosyal medyanın parlayan yıldızlarından olan Instagram hesabının çalındığından şüphe duyuyor iseniz veya hesaba erişim yapamıyorsanız hesabınız başkaları tarafından ele geçirilmiş olabilir. Bazı durumlarda hesabı kullanmaya devam etseniz bile sizin bilginiz dışında bazı paylaşımlar hesabınızdan yapılıyor ise hesap çalınmıştır. Yada hesaba erişim konusunda problem yaşıyor ve bir türlü hesabınıza erişim yapamıyor iseniz hesabınız başkaları tarafından ele geçirilmiş olabilir.

Hemen panik yapmaya ve endişe etmeye gerek yok. Instagram hesabını kurtarmak için deneyebileceğiniz ve yapabileceğiniz bazı hususlar var. Instagram hesabının kurtarılması hesabınızı geçici olarak kapattığınızda, kalıcı olarak silme işlemi yapıldığında, Instagram tarafından hesap devre dışı bırakıldığında yada bilgisayar korsanları tarafından hesabın ele geçirildiğinde hesap kurtarma yapılır. 

Instagram veya Kendiniz Tarafından Kapatılan Hesap Kurtarma

Hesabınız sizin tarafınızdan veya Instagram tarafından kapatıldı ise Instagram Hesap Kurtarma Nasıl Yapılır? Şifrenizi unuttuğunuzda Instagram’a giriş yaparak şifremi unuttum butonuna mail yada telefonu yazıp gelen bağlantıdan tekrar hesap aktif edilir. Geçici olarak devre dışı bırakılmış hesap için Instagram sayfasından kapatılan hesap bilgileri ile giriş yapılır ve iki aşamalı bir kimlik doğrulama sisteminden sonra hesap aktif hale gelir.

Devre dışı bırakılmış bir hesabı kurtarmak için ise Instagram yardım merkezinden istenen gerekli bilgileri girerek devre dışı bırakılma ile ilgili itiraz konusunu yazılı olarak beyan etmek gerekir. Gerekli itiraz beyanı yapıldıktan sonra Instagram’a gönderilir. Bir kaç gün içinde itiraz sonuçlanmış olur.

Instagram Hesabı Çalındı İse Ne Yapmalı?

Instagram hesabı başka birileri tarafından çalındı ise Instagram Hesap Kurtarma Nasıl Yapılır? Bu durumda öncelikle e-posta kutunuza [email protected]‘dan bir e-posta gelmiş mi buna bakmak gerekir. Hesabınızla ilgili bir değişiklik maili aldıysanız bu değişikliği geri alın seçeneği ile hesabı kurtarabilirsiniz. Buna rağmen geri alamadıysanız destek talebinde bulunmak gerekir.

Instagram Hesap Kurtarma Formunu tam ve eksiksiz doldurmak suretiyle başvuru yapın. Bu aşamadan sonra size ulaşılacak ve hesap kurtarılacaktır. Bu konuda en iyi çözüm ise facebook üzerinden kurtarma. Facebook ile kurtar seçeneğini kullanarak bu hususu aktif edebilir ve sorun olduğunda sosyal medya üzerinden hesabı kurtarabilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@LiderTakipci'yi Instagram'da takip et!
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.