LiderTakipciLiderTakipci En ucuz smm panel

Instagram’da bağış yapma

Instagram’da bağış yapma konusunda bilinmesi gereken pek çok şey bulunuyor. Bu konuda bağıştan detaylı bir şekilde söz edeceğiz.

Instagram telafili takipçi satın al hizmetinden faydalanan kullanıcılar bağış yaparak bir kuruma destek olabilir, o kurumun gelişmesinde etkin bir rol oynayabilir. Bağış yapmak zaman zaman bazı kişilerin ihtiyacı olan paranın daha kolay bulunmasını sağlarken bazı durumlarda birden fazla kişiye yardım eli uzatmak anlamına geliyor. Bağış yapmakla ilgili bilinmesi gerekenleri sizler için derledik.

Instagram’da bağış yapma işlemi

Kullanıcılar kendi Instagram hesabından bağış yapmak istediğinde şuna dikkat etmelidir ki bağış yapılan kurumun kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olması gerekir. Bununla birlikte Instagram’ın kabul ettiği bir kuruluşun seçilmesi gerekir. Eklenen bağış kampanyası 30 güne kadar profilde durur. Kullanıcı istediği zaman kampanyada düzenleme yapabilir veya kampanyayı sonlandırabilir. Düşmeyen takipçi satın al hizmetini kullananlar bazen bağış yapmak isteyebilir.

Instagram’da bir bağış kampanyası oluşturmak için öncelikle gönderi oluşturma ekranına girmek gerekiyor. Burada bir görsel seçtikten sonra diğer aşamaya geçmek ve sonrasında “Bağış Kampanyası Ekle” seçeneğine dokunmak gerekir. Yararına iş yapan kâr amacı gütmeyen kuruluş seçildikten sonra “Bağış Kampanyası Detayları” kısmına yönlendirme yapılır. Gerekli bilgiler girildikten sonra işlem tamamlanır ve bağış paylaşılır.

Kullanıcılar bağış kampanyasının sonuna yaklaşıldığında bu kampanyanın süresini uzatmak isteyebilir. Bunun için yapılması gereken işlem bağış kampanyasının yer aldığı gönderinin üzerindeki üç nokta simgesine basmak ve sonrasında “Bağış kampanyasının süresini uzat” seçeneğine dokunmak gerekiyor. Sonrasında ise bağış kampanyasının süresi uzatılabiliyor. Şunu bilmek gerekiyor ki eğer bağış kampanyası sonlanmaya yakın bir sürede yer almıyorsa kullanıcı kampanyayı uzatamaz. Bunun için bir süre daha beklemeli. Şunu da belirtmek gerekir ki bağış kampanyası yalnızca bir defa uzatılabiliyor.

Organik takipçi satın al hizmetinden yararlanan kullanıcılar aktif bağış kampanyasını diğer gönderilerinde de kullanabiliyor. Bunun için yeni bir gönderi oluşturduktan sonra açıklama kısmının altında bağış yer alacak. Bağışı seçtikten sonra gönderide yer almasını sağlamak mümkün oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@LiderTakipci'yi Instagram'da takip et!
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.