LiderTakipciLiderTakipci En ucuz smm panel

Instagram’ın Bilinmeyen Özellikleri

Instagram’ın Bilinmeyen Özellikleri

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulaması Instagram’ın bilinmeyen özellikleri hakkında bilgiler edinerek daha iyi bir Intagram deneyimi elde edebilirsiniz. 

Instgram, insanların fotoğraf ve video paylaşımı yaparak kullandıkları bir sosyal medya platformudur. Birçok kişi Instagramı kullansa da sadece normal birkaç özelliğinin farkındadır. Oysaki Instagram kendisine ait birçok özelliği bulunmaktadır. Bu özellikleri öğrenerek fotoğraf ve video paylaşımı yaparken daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. İnsanlarla etkileşimde bulunurken profesyonel bir Instagram kullanımı için bu yazımız içerisinde Instagram uygulamasının bilinmeyen özelliklerini siz değerli kullanıcıları için derledik.

Instagram Bilinmeyen Özellikleri Nelerdir?

Instagram’ın bilinmeyen özellikleri ile sosyal medya hesaplarınızı daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Instagram yapmış olduğu güncellemeler ile ilginç ve hemen bulması mümkün olmayan gizli birçok özellikle doludur. Normal kullanıcılar en bilinen özellikleri kullanarak sınırlı bir Instagram deneyimi elde ederken bu özellikleri keşfeden kullanıcılar daha profesyonel bir şekilde Instagram hesaplarını kullanabilmektedir. Oldukça eğlenceli ve verimli bir internet deneyimi için Instagram uygulamasının bilinmeyen özelliklerine bir göz atalım. Instagram’ın bilinmeyen özellikleri şunlardır;

  • Paylaşılan fotoğraf ve videonun kalitesini koruma
  • Gönderiyi en başa tutturma
  • Herhangi birinin paylaşımlarını diğer kişilere göre öne çıkarma
  • Hastagleri gizli hale getirme
  • Hikâyelere (story) verilen yanıtları görebilme
  • Filtre yoğunluğunu ayarlayabilme
  • Satırın sonuna gitme

Şimdi bu özelliklerin nasıl kullanıldığını kısaca açıklayalım.

Instagram’da Paylaşılan Fotoğraf ve Video Kalitesi Koruma

Instagram üzerinde story olarak paylaşılan fotoğraf veya videoların kalitesinin düştüğünü sizlerde fark etmişsinizdir. Bu kalite kaybını ortadan kaldırmak için yapmanız gereken “Ayarlar> Hesap >Veri Kullanımı” işlemlerini takip edebilirsiniz. Yüksek Kalitede Yüklemeler yazan kısma geldiğinizde bu adımı aktif hale getirebilirsiniz.

Gönderiyi En Başa Tutturma

Instagram uygulamasının kullanıcılarına yeni tanıttığı bir özellik olan gönderiyi en başa tutturma da profilinizde herhangi bir gönderiyi öne çıkarmanıza yardımcı olmaktadır. Bu işlemi yapmak için gönderinizin sağ üst köşesinde bulunan üç nokta üzerine basın ardından “Profiline Tuttur” seçeneğine tıklayın.

Storylere Verilen Yanıtları Görme

Diğer Instagram kullanıcılarının hikâyesine verdiğiniz yanıtları da kolayca görebileceğiniz biz özellik vardır. Bunu yapmak için profilinize gidin ardından “…” işaretine basın. “Hareketlerin” seçeneğine dokunun “Etkileşimler” bölümünü tıklayın ardından “Hikâye yanıtları” seçeneğine tıklayarak basın.

Satırın Sonuna Gitme 

Instagram kullanıcıların en çok merak ettiği ancak bir türlü başaramadıkları satırın sonuna getirme özelliğini aktif hale getirmek için klavyede bulunan “123” tuşuna basmanız gerekmektedir.

Hastagleri Gizli Hale Getirme

Gönderilerin altında kullanıcılar tarafından keşfedilmesi kolay olması için kullanılan hastagleri gizli hale getirmek için yapmanız gereken “.” Gibi işaretlerden faydalanmanız ya da hastagleri yorum olarak da ekleyebilirsiniz.

Filtre Yoğunluğunu Ayarlayabilme

Instagram’ın bilinmeyen özellikleri arasında bulunan bu özellik maksimum yoğunluğa sahip olacak şekilde ayarlanmaktadır. Ancak filtreye arka arkaya iki kez dokunmalısınız bu şekilde ne kadar yoğunluğa sahip olacağını belirleyebilmektesiniz.

Paylaşımları Öne Çıkarma

Instagram üstünde takip ettiğiniz bir kişinin gönderilerini eğer öne çıkarmak için o kişinin profilini açmalısınız. Ardından “takip” butonuna basabilir ve “Favorilere Ekle” seçeneğine dokunun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@LiderTakipci'yi Instagram'da takip et!
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.