LiderTakipciLiderTakipci En ucuz smm panel

Kişisel bağış hakkında bilgi

Instagram’da kişisel bağış yapmak isteyen kullanıcılar da bulunabilir. Bu konuda da Instagram’ın kullanıcılara sunduğu kolaylıklar bulunuyor.

Kullanıcı ister Instagram bayan takipçi satın al ister farklı bir hizmet paketi kullansın zaman zaman kendisi veya başka bir arkadaşı için bağış kampanyası düzenlemek isteyebilir. Bu kişisel bağışa girer. Kişisel bağışlar herhangi bir konuda olabiliyor. Instagram’ın topluluk kurallarına uygun olduğu sürece bu konuda bir kısıtlaması bulunmuyor.

Kişisel bağış yapmak

Instagram’da kişisel bağış kampanyası başlatmak için öncelikle “Profili Düzenle” kısmından “Bağış Kampanyası Ekle” seçeneğine dokunmak gerekiyor. Bu seçeneğe dokunduktan sonra “Para Topla” butonuna basmak ve devam etmek gerekir. Bir diğer aşamada Instagram gönderileri arasında veya galeri üzerinde bir görsel seçmek gerekiyor. Gerekli bilgiler verildikten sonra işlem tamamlanmalı.

Bağış kampanyası oluşturulduktan sonra kampanya Instagram ekibine gidiyor. Ekip bu kampanyanın uygun olup olmadığını değerlendiriyor ve gerekli kararı veriyor. Eğer onaylanırsa 30 gün boyunca bağış kampanyası aktif bir şekilde yer alıyor.

Kullanıcı Türk takipçi satın al hizmetinden yararlanırken bir taraftan da hem işletmesi için hem de bireysel amaçları için bağış toplayabiliyor. Örneğin kişi gelip bir arkadaşına maddi destekte bulunmak için para toplayabilir. Bu konuda bir sınır bulunmuyor. Bunun yanı sıra bilinmesi gereken bir diğer şey bağışın nasıl düzenleneceği olmakta. Bunun için ayarlarda yer alan “Hesap” kısmına girmek ve buradan “Bağış Kampanyaları” kısmına basmak gerekiyor. “Bağış Kampanyasını Düzenle” butonuna dokunduktan sonra bu kampanyanın süresi uzatılabilir, erken bitirme işlemi uygulanabilir veya diğer düzenlemeler yapılabilir.

Instagram, bunun dışında kullanıcıların daha iyi seçim yapabilmesi için hangi kampanyayı başlatabileceği konusunda da bir bilgi paylaşımı yapıyor. Kâr amacı gütmeyen bir kuruluşa bağış yapmak isteyen Instagram üyesi, bu bağışı hayırlı bir iş için yapar ve o kuruluşun büyümesine katkı sağlar. Örneğin güvenilir takipçi satın al hizmeti alan bir üye hayır kurumuna bağış yaptığında ona destek olur. Kişisel bağış almak isteyen üye bunu gerçekten gerektiği için yapmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@LiderTakipci'yi Instagram'da takip et!
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.