LiderTakipciLiderTakipci En ucuz smm panel

Twitter`a Üye Olmadan Giriş Yapılabilir mi?

Twitter`a Üye Olmadan Giriş Yapılabilir mi?

  Twitter sosyal medya mecraları arasında en popülerler arasında bir sosyal platformdur. Masaüstü giriş yöntemi haricinde mobil uygulama üzerinden Twitter`a giriş daha kolay sağlanıyor. Peki Twitter`a hesap açmadan yani üye olmadan giriş yapabilmek mümkün mü? Mobil uygulama girişlerine yenilikler getiren Twitter, kişilerin bir Twitter hesabı olmadan da giriş yapabilecekleri bir özellik getirdiklerini duyurdu. Bu özellik ile herhangi bir e-posta ya da telefon numarası bilgisi kullanmadan platforma giriş yapabilmek mümkün oldu. Yalnız üye olamayanların dışında aranacak herhangi bir kullanıcıya ait paylaşımları görmek oldukça kısa bir süre için mümkün oluyor. Yani siz Twitter`a giriş yapmadan bir içerik görüntülediğini zaman ekranda bir süre sonra giriş yap uyarısı alıyor ve incelediğiniz içerikten uzaklaştırılmış oluyorsunuz. Ayrıca görüntülenen içerikler içinde yalnızca popüler olan içeriklere görüntüleme sağlanıyor.“Logged-out homepage“olarak adlandırılan bu özellik, duyurulmaya başladığı dönemlerde tüm ülkelere kullanıma uygun değildi. Japonya gibi sayıca yüksek nüfuslu ülkelerde bu özelliğin kullanımı da ilk sıralarda gösteriliyordu. Eklenen bu özellik sayesinde artık Twitter hesabı olmadan kullanıcılar içeriklere erişim sağlayabilecek. Verilen bu özelliğin asıl amacı ise giriş yapmama kolaylığı sağlayarak Twitter`ı kullandırmak ve henüz üye olmamış kullanıcıları hesap açmaya teşvik etmek olabilir. Aslında Twitter`ın birçok özelliğini üye olmadan görebilirsiniz. Yalnız zaman tüneli gibi akış gerektiren hesapları takip etme, tweet yazma ve gönderme,tweetlerı yanıtlama, beğenme ve retweet atma, bir kullanıcının göndermiş olduğu tweetler içindeki beğendiği tweetleri ya da medya olarak paylaştığı fotoğraf ya da video gönderileri göremezsiniz.

Twitter Uygulamasına Hesap Açmadan Erişim Sağlama

Hesap açmadan erişim sağlanacak bu özelliklerin hepsini sadece web sitesi üzerinden Twitter`a girdiğinizde kullanabilirsiniz. Mobil uygulamayı indirdiğinizde mutlaka kayıtlı bir hesap üzerinden giriş yapmanız istenecektir. Yalnız bundan hariç bir mobil tarayıcı kullanırsanız Twitter web sitesini açtığınızda bu özelliklerin çoğunu kullanabiliyor olacaksınız. Bu mobil tarayıcılar Chrome veya Safari olabilir.

Twitter`ın web üzerinde anasayfası üzerinden üye girişi yapmadığınızda fazla bir işlem yapamayacağınız için bundan farklı olarak keşfet sayfasından ayrı bir sekme ile gündeme ait sekmeler arasında geçiş sağlayabilir ve farklı alanlarda trend olan konuları inceleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@LiderTakipci'yi Instagram'da takip et!
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.