LiderTakipciLiderTakipci En ucuz smm panel

Instagram Dondurma Nasıl Yapılır?

Dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından biri olan Instagram artık bazı kimseler için etkili bir sosyal medya uygulaması olmayabiliyor. Birçok kullanıcı bu her saniye aktif olan sosyal medya platformundan sıkılıp bir süre hesabını kapatmak isteyebiliyor. Ancak hesabını tamamen yok etmek yerine bir süre kapatmak kullanıcıların en çok tercih ettiği seçenekler arasında yer alıyor. Ancak uygulaması üzerinde arayıp da bulamadığımız Instagram dondurma nasıl yapılır? Bu yazımızda sizlere Instagram hesabınızı kolayca dondurma işlemini nasıl yapacağınız konusunda bilgilendirme yapmak istedik.

Instagram Hesabı Dondurma Nedir?

Instagram uygulamasını aktif bir şekilde kullanıyorsunuz ancak bazı nedenlerden dolayı hesabınızı bir süre kapatmak isterseniz Instagram tarafından kullanıcılara hesabı dondurma özelliği verilmektedir. Instagram hesap dondurma işlemini yaptığınızda hesabınız diğer kullanıcılara kapalı olur. Fotoğraflarınız, video ve diğer paylaşımlarınız hiç kimsenin görememeği şekilde kapatılır. Siz dahi hesabınızı yeniden aktif etmediğiniz sürece hesabınızda paylaştığınız hiçbir şeyi göremezsiniz. Peki, Instagram dondurma nasıl yapılır? Merak eden kullanıcılar için işte bu yazımızda Instagram hesabınızı kolayca dondurma nasıl yapacağınızı detayları ile anlattık.

Instagram Hesabı Dondurma İşlemi

Instagram hesabınızı dondurmak istediğinizde herkes gibi ilk baktığımız yer “help. Instagram” adresine bakıyoruz. Ancak Instagram dondurma işlemi burada yer almamaktadır. Bundan dolayı birçok kullanıcı bu işlemin zor olduğunu düşünmektedir. İşte tüm detayları ile kolayca Instagram dondurma nasıl yapılır;

  • Instagram geçici olarak dondurma işlemi için telefonunuzdaki uygulamayı kullanamazsınız. Bunun yerine arama motoruna Instagram yazın. Instagram resmî sitesine girerek hesabınızı şifreniz ve kullanıcı bilgileriniz ile açın.
  • Hesabınız açıldıktan sonra sağ üst kısımda yer alan noktalı simge kısmına dokunun ve “profili düzenle” kısmını seçin.
  • Önünüze çıkan ekranda aşağıya doğru inerek sağ altta yer alan “hesabımı geçici olarak kapat” yazan yere tıklayın.
  • Bu kısımda Instagram size “hesabınızı neden kapatıyorsunuz?” gibi bir soru soracaktır. Burada bunulan seçeneklerden hangisi size uygunsa onu işaretleyin.
  • Ardından “hesabımı geçici olarak kapat” kısmına dokunun. Hesabınızı kapatmak için Instagram yeniden şifrenizi girmenizi isteyecektir. Şifrenizi girmeniz halinde hesabınız kapatılacaktır.
  • Eğer Instagram yeniden kullanmak istediğinizde her zamanki gibi uygulamaya yeniden kullanıcı adınızı ve şifrenizi kullanarak girebileceğinizi Instagram size mesaj olarak iletecektir.
  • Hesabınız kapalı kaldığı sürece hiçbir paylaşımınız ya da beğeniniz görünmez. Kullanıcılara bilgileriniz kapatılır.
  • Hesabınızı tekrar aktif hale getirdiğinizde bu durumda geçmiş olur. Yani her hareketiniz yeniden görülür.

Instagram son özelliklerine göre kullanıcılarına sadece “haftada 1 kez” hesaplarını dondurma hakkı vermektedir. Yani hesabınızı kapatmanız halinde eğer yeniden açarsanız 1 hafta boyunca kapatamazsınız. İlgili diğer içerikler için bloğumuzu takip ediniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@LiderTakipci'yi Instagram'da takip et!
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.