LiderTakipciLiderTakipci En ucuz smm panel

Instagram İleti Kurtarma Nasıl Yapılır?

Instagram İleti Kurtarma Nasıl Yapılır?

Tüm dünyada yıllardır popülerliğini koruyan sosyal medya uygulaması Instagram’da bulunan Instagram Direct; mesaj ve fotoğraf göndermenize olanak sağlayan bir mesajlaşma özelliğidir. Instagram Direct sekmesinde bulunan mesajların yanlışlıkla silinmesi veya kaybolması durumunda onları geri döndürmek isteriz. Yazının devamında Instagram ileti kurtarma nasıl yapılır aşamalarına bakalım.

Telefondan Instagram İleti Kurtarma Nasıl Yapılır?

Öncelikle Instagram uygulamasına giriş yapın. Profil kısmına tıkladıktan sonra profil sayfasının üst sağ tarafında bulunun ” 3 nokta ” ya tıklayın. Açılan pencerede bulunan “Hareketlerin” seçeneğine tıklayın. Hareketlerin sekmesinde “Bilgilerini İndir” seçeneğini tıkladıktan sonra açılan sayfada bulunan kutucuğa Instagram hesabına kaydolur iken kullandığınız e-posta adresini girin. Ardından “İndirme talep et” butonuna tıklayın ve Instagram şifrenizi girin. Şifreyi doğru bir şekilde girdikten sonra Instagram bünyesindeki tüm verileriniz girmiş olduğunuz e-posta adresine bir URL şeklinde gelecektir. Gelen e-mailde bulunan “Bilgileri İndir” botununa tıkladıktan sonra Instagram’ a yönlendirilip tüm verilerinizi ZIP dosyası olarak indirin. İndirilen ZIP dosyasını klasör olarak ayıkladıktan sonra “index.html” dosyasını bulun. Mesajlar kısmını bulduktan sonra mesajlarınızı inceleyip silinen mesajlarınızı bulabilirsiniz. 

Bilgisayardan Instagram İleti Kurtarma Nasıl Yapılır?

Bilgisayarınızdan kullandığınız internet tarayıcısını açtıktan sonra Instagram hesabınıza giriş yapın. Profil fotoğrafınıza tıklayıp profil sayfanızı açın. Açılan profil sayfasından “Ayarlar” seçeneğine tıklayın. Ayarlar sayfasından “Gizlilik ve Güvenlik” seçeneğine tıkladıktan sonra aşağılarda bulunan “Veri İndirme” seçeneğine tıklayın. İndirme Talebi seçeneğini bulduktan sonra tıklayıp açılan sayfada bilgi formatı seçeneğini HTML olarak seçin. Daha sonra “İndir” butonuna tıklayıp açılan sayfaya Instagram şifrenizi girin. İnstagram şifrenizi yazdıktan sonra tüm Instagram verileriniz e-posta adresinize gönderilir. E-posta adresinize gelen e-mail de bulunan “Bilgileri İndir” butonuna tıklayın. Instagram hesabınıza yönlendirildikten sonra açılan sayfada “Bilgilerimi İndir” butonuna tıklayın. Instagram’da bulunan tüm verileriniz bilgisayarınıza ZIP dosyası olarak indirilecektir. Bilgisayarına indirilen ZIP dosyasını sağ tuş ile klasöre ayıklayın. Ayıklanmış olunan klasörde “index.html” dosyası bulunup tıklayın. Açılan HTML dosyasında bulunan “Mesajlar” sekmesindeki “Sohbetler” butonuna tıklayın. Açılan sayfada Instagram hesabınızı açtığınız ilk andan itibaren tüm geçmiş mesaj verilerinizi inceleyip bulabilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@LiderTakipci'yi Instagram'da takip et!
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.