LiderTakipciLiderTakipci En ucuz smm panel

Twitter ve Video Paylaşımı

Twitter ve Video Paylaşımı

Twitter Video Nasıl Kaydedilir ve Twitter’da video paylaşımı nasıl olur? Bunun bir kaç yolu bulunur. Burada bir kaç aşamada bu işlemler nasıl oluyor onunla ilgili bilgi vereceğiz. Öncelikle Twitter de video paylaşmak konusunda bir kaç yolu paylaşmakta fayda var. Bu yollar;

  • Twitter uygulama üzerinden her hangi bir video yayını yapıldığında bunu kaydetme ve düzenleme şansınız vardır. Aynı zamanda bu videoyu paylaşmak mümkün olur.
  • Özellikle akıllı cep telefonu kullanıyor iseniz Twitter uygulaması üzerinden de video aktarabilmek mümkündür.
  • Twitter.com internet sitesi üzerinden video yükleme imkanı bulunur.

Twitter kullanımını bilgisayar üzerinden akıllı cep telefonlarına indirilen uygulamalar üzerinden yapmak mümkün bulunmaktadır. Uygulama üzerinden kullananlar dışında Twitter.com internet sitesi üzerinden de video uygulamalarını yapmak mümkün bulunmaktadır.

Tweet Yapmak için video kaydı

Twitter Video Nasıl Kaydedilir ya da tweet atmak için video kaydı nasıl yapılır bu konu ile ilgili bilgi vermek gerekir ise;

  • Twitter uygulamasında anında bir video paylaşımı için menü kısmında bulunan kamere simgesi tıklanır ve sol tarafa kaydırılır.
  • Video kaydı yapabilmek için çekim simgesi tıklanmalı ve üzerinde basılı tutulmalıdır.
  • Göndermek için tweetle demek yeterli olacaktır. Bu sırada bağlamak istenen video için tweet dizisine ekle yapmak ve sonrasında paylaşabilmek için ekle tuşu kullanılır.

Tweet atmak konusunda bunlardan başka yöntemler de bulunur. Ancak burada en kestirme ve kısa olan yöntemi izah etmeye çalıştık. Tweet atmak için kullandığınız akıllı cep telefonlarının İOS veya Android olma durumuna göre uygulama yükleyebilir ve uygulama üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Web Sitesi Üstünden Video Yükleme 

Twitter Video Nasıl Kaydedilir bu konuda web üzerinden yapılacak yükleme konusuna değinelim. İnternet sitesi üzerinden eğer tweet oluşturmak isteniyor ise tweet oluşturma seçeneğini kullanarak tweetle işaretine tıklamak gerekir. Bu konuda yapılacak işlemler;

  1. Galeri yazan yeri tıklama yapınız.
  2. Video yüklemek istenilen bilgisayarda kayıtlı dosya seçilmeli ve aç tuşu tıklanmalıdır. Tweet için uygun bir video olmadığı takdirde bir uyarı alırsınız. Tweet yapılacak video uygun olduğu takdirde belirli bir süre içinde sisteme yükleme yapılır.
  3. Yazmak istediğiniz Tweet ve video hazırlandıktan sonra tweetle deyip gönderme işlemini veya paylaşma işlemini yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@LiderTakipci'yi Instagram'da takip et!
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.