LiderTakipciLiderTakipci En ucuz smm panel

Instagram İsim Değiştirme

Instagram İsim Değiştirme

Günümüz Türkiye’ sinde sosyal medya oldukça yaygın olarak kullanılmaktadır. En yaygın olarak kullanılan sosyal medya platformlarından biri de Instagram’ dır. Bu platform her yaştan ve her görüşten birçok farklı insanların toplandığı ve fotoğraf ya da video gibi paylaşımlarda bulunduğu bir platform olarak bilinir. Sosyal medya platformunda kullanıcılar başkalarının fotoğraf ya da videolarına yorumda bulunabilir , beğendiği fotoğrafları belirtebilir ve görüşlerini kolaylıkla ifade etme seçeneğine sahip olurlar. Bu platforma kayıt olmak için telefon numarası , mail adresi , cinsiyet ya da yaş gibi bilgilerinizi vermeniz gerekmektedir. Kullanıcılar platforma kayıt olurken bir kullanıcı ismi de belirlemektedir. Ancak bazı durumlarda belirli bir zaman sonra kullanıcı ismini değiştirmek isteyebilir. Bunun için Instagram isim değiştirme işlemini yapmak için uğraş gösterir.

Instagram İsim Değiştirme İşlemi Kısa Yoldan Nasıl Yapılabilir ?

Instagram kullanıcıları var olan hesabı için isim değişikliği yapmak isteyebilir. Bu tür bir isim değişikliği için öncelikle yapılması gereken Instagram uygulamasına ve isim değişikliğinin olması istenilen Instagram hesabına giriş yapmaktır. Ardından kullanıcı profil seçeneğine tıklamalı ve profili düzenle kısmına basılmalıdır. Daha sonra Instagram isim değiştirme işleminin devam edebilmesi için profili düzenle kısmında yer alan ‘ adı ‘ seçeneğine tıklanması gerekmektedir. Bu kısımda yeni ad ve soyadınızı girerek işlemi devam ettirebilirsiniz. Mavi tik seçeneğine tıklayıp seçtiğiniz ismin onaylama işlemini tamamlayabilir ve yeni kullanıcı isminizi ana ekranda ya da profilde kolayca görebilirsiniz.

Instagram Üzerinde Yer Alan Hangi Durumlarda Kullanıcı İsim Değişikliği Yapılamaz ?

Instagram birden fazla kullanıcının yer aldığı bir platformdur. Bu platform üzerinde Instagram isim değiştirme işlemini yapamadığınız durumlar da meydana gelebilir. Böyle bir durumun sebebi kullanmak istediğiniz yeni kullanıcı isminin başka bir kullanıcı tarafından halihazırda kullanılıyor olması olabilir. Kullanmak istediğiniz kullanıcı ismine ek sayılar ya da işaretler ekleyerek istediğiniz ismin başa bir alternatif versiyonunu kullanıma geçebilirsiniz. Bunun yerine Instagram platformuna sorununuzu anlatan bir mail de iletebilirsiniz. Ancak bu tür bir soruna geri dönüş sağlama süresi oldukça uzun olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@LiderTakipci'yi Instagram'da takip et!
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.