LiderTakipciLiderTakipci En ucuz smm panel

Instagram Video Ya Da Resim İndirme

Instagram Video Ya Da Resim İndirme

Instagram video ya da resim indirme aşağıdaki adımlarla çok daha kolay. Adımları hem iOS hem de Android kullanıcıları takip edebilir. Kullanıcıların telefon, tablet ve bilgisayara bağlantıyı rahatlıkla indirebilmesini sağlar. Üstelik güvenebileceğiniz uygulama ve web siteleri yazımızda mevcut. 

Instagram Video İndirme

Telefondan Instagram’a girip indirilecek videoyu seçerek sol altta bulunan ok işaretine tıkla. Açılan maddelerde bağlantıyı kopyala seçeneğine bas. Artık videonun bağlantısı kopyalandı. Arama motoruna https://tr.savefrom.net/197/download-from-instagram linki kopyala yapıştır. Link açıldığında Instagram’da kopyalanan bağlantıyı yapıştırarak yanında ki yeşil oka bas. Videonuz tarayıcıda yüklendikten sonra videonun yanında bulunan indir butonuna tıkla. Video artık telefonda. Ayrıca bilgisayarda da aynı adımları izleyerek indirme işlemi yapma imkanınız var. Video indirme uygularımı elbette App ya da Play Store’da mevcut fakat bu gibi benzeri uygulamalar pek güvenli değil. Bu yüzden web sitelerinden indirmeniz daha güvenli.

Instagram Resim İndirme

Instagram’da seçtiğiniz resim gönderisinin üstüne gel, sol altta bulunan ok işaretine tıkla. Öne gelen maddelerden bağlantıyı kopyala seçeneğine bas. Resmin bağlantısını kopyala. Arama motoruna yukarda bıraktığımız linki yapıştırabilirsiniz. Aynı linkten birçok bağlantı iner. Resim tarayıcıya yüklendikten sonra resmin yanında bulunan indir butonuna tıkla. Bu adımlardan sonra resim, telefon ya da bilgisayara iner.

Video Resim İndirmek İçin Bazı Güvenli Uygulamalar

InstaSave ücretsiz,  IOS- ANDROİD kullanıcıları için Instagram video indirme uygulaması. Downloader for Instagram uygulaması Android kullanıcıları için rahat video indirme kullanım olanağı sunar. GramSaver başarılı video indirme uygulamalarından biri. Sadece telefondan değil bilgisayardan da erişim sağlanır. Video Downloader for Instagram uygulamasında sadece video ya da resim indirme değil hikâyeleri de indirir. Downloadgram kullanıcıları Instagram video, resim rahatlıkla iner. Bu uygulama Android kullanıcıları için geçerli. Insta Offline sitesini bilgisayarın tarayıcısına yazarak, bağlantıyı kopyala yapıştır adımıyla rahat iner. Bu web sitesi gizli kullanıcılara ait gönderileri indirebilmeniz için imkan sunar. nstaSpy.Pro ücretli bir uygulama. Bu sebeple video ya da resimlerinizin kalitesini bozmadan Android telefonunuza direk iner. Fast Save güvenli, ücretsiz ve rahat kullanımı olan uygulama. Olumsuz yanı reklamlarının çok olması. SnapTube Android kullanıcılar için tasarlanan video, müzik indirme web sitesi. Sadece Instagram değil diğer sosyal ağlarda ki içeriklerde iner. Dredown wep sitesin de sosyal ağlardan kopyaladığınız bağlantılar iner. Üstelik sadece telefon değil bilgisayar veya tablette kullanılır. Insaver App ya da Play Store üzerinden indirebileceğiniz kullanımı kolay uygulama.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@LiderTakipci'yi Instagram'da takip et!
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.