LiderTakipciLiderTakipci En ucuz smm panel

Instagram istatistik sistemi

Instagram istatistik sistemi ile ilgili bilinmesi gereken konulardan birisi bu sistemin hangi verileri kullanıcılara sunuyor oluşu.

İstatistikler, günlük hayatımızda önemli bir yere sahip. Bir sosyal medya platformunda yönetilen bir sayfada veya bir web sitesindeki istatistikler yönetimin nasıl bir yol izleyeceğini gösteriyor. Bunu şu şekilde açıklayalım. Örneğin Instagram telafili takipçi satın al kullanan bir mağaza ürün satıyor. Her alınan ürünü kayıt ediyor. Yaptığı analizde en çok tişört alındığını gören firma sahibi tişörtlere daha çok ağırlık gösteriyor. Kısacası istatistikler bir firmanın büyümesinde büyük bir öneme sahip.

Instagram istatistik sistemi ile ilgili bilinmesi gerekenler

Öncelikle şunu belirtelim ki Instagram uygulamasında yer alan istatistik sistemi yalnızca mobil uygulama üzerinden kullanılabiliyor. Masaüstü üzerinden istatistik sistemine erişilemiyor. İstatistik bölümünde dikkat çeken alanlardan birisi yakınlarda öne çıkanlar olmakta. Yakınlarda öne çıkmış gönderilerin göründüğü bu kısımda kullanıcı hangi gönderinin daha popüler olduğunu anlayabiliyor, ona göre paylaşım yapabiliyor.

Instagram bayan takipçi satın al hizmetinden faydalanan bir kullanıcı erişilen hesaplar ile ilgili istatistikleri de görüntüleyebiliyor. Bu bölümde erişilen hesap sayısı yer alıyor. Örneğin bu bölümde profil ziyaretleri ve site ziyaretleri gibi detaylar yer alıyor. Bunun yanı sıra eğer hesap üzerinde düğme var ise bu düğmeye kaç kullanıcının bastığı da yazıyor.

Bir diğer bölüm içerik etkileşimleri olarak karşımıza çıkıyor. Bu bölümde gönderi, hikaye ve IGTV gibi çeşitli içerik etkileşimleri gösteriliyor. Beğenme, kaydetme, paylaşım, yorum, yanıt ve diğer eylemlerin toplam kullanıcı etkileşimi burada yazıyor. Bu bölümde bu etkileşim verilerinin yanı sıra en iyi performansı gösteren içerikler de sıralanıyor.

Toplam takipçiler ile ilgili bir istatistik bölümü de bulunuyor. Organik takipçi satın al hizmetini kullanan bir kullanıcı takipçiler hakkında detaylı bilgi alarak hangi kitleye hitap ettiğini öğrenebiliyor. Takipçiler ile ilgili bölümde yaş, konum ve aktiflik zamanı gibi veriler yer alıyor. Sayfa sahibi bu verileri kullanarak Instagram uygulamasından en iyi şekilde faydalanabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@LiderTakipci'yi Instagram'da takip et!
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.