LiderTakipciLiderTakipci En ucuz smm panel

Instagram’da ödeme yapmak

Instagram’da ödeme yapmak için ne gerekiyor? Kullanıcılar Instagram ödemesini kullanmak istediğinde bu sorunun cevabını merak edebilir.

Kullanıcı Güvenilir takipçi satın al kullandığında veya kullanmadığında ödeme yapmak için çeşitli platformları kullanabilir. Şunu belirtmek gerekiyor ki Instagram’ın kendi ödeme sistemi bulunuyor. Bu sistemi kullanarak daha güvenli bir ödeme yapmak mümkün oluyor.

Instagram’da ödeme yapmak hakkında merak edilenler

Instagram’da ödeme yapılması için bilinmesi gereken ilk şey Facebook Pay sistemi olmakta. Facebook’ta kullanılabilen bu ödeme yöntemi Instagram uygulamasında da geçerli oluyor. Instagram kullanıcıları, Facebook Pay özelliğinden faydalanarak ödeme yapabiliyor, herhangi bir konuda sorun yaşamıyor. Ödemenin daha güvenli hali olan Facebook Pay, bir kredi kartı veya banka kartı ekleme ile beraber çalışıyor. Şunu belirtmek gerekiyor ki firma 3D Secure desteğine sahip değil. Parayı doğrudan çekmeye çalıştığı için banka kartının 3D Secure ayarının kapalı olması gerekiyor. Bu da oldukça tehlikeli bir durum olduğundan ötürü kullanıcının bu konuda dikkatli davranması gerekiyor.

Güvenilir takipçi satın al hizmetinden yararlanan bir kullanıcı bu Instagram’da Facebook Pay kullandığında bu hizmeti hangi alanlarda kullanabileceğini merak edebilir. Facebook ve ürünleri için geliştirilen bu sistem ile birlikte kullanıcı Instagram ödeme yönteminin geçerli olduğu her yerde bu sistemden faydalanabilir ve kolaylıkla ödeme yapabilir. Örnek vermek gerekirse Instagram’da bir kuruma bağış yaparken Facebook Pay sisteminden faydalanmak mümkün oluyor. Bunun yanı sıra Instagram’da alışveriş yaparken de Facebook Pay sistemi rahatlıkla kullanılabiliyor. Kısacası bu ödeme yöntemini hem alışverişte hem de bağış yaparken kullanmak mümkün oluyor.

Kullanıcıların merak ettiği sorulardan birisi de bir sipariş onayının nasıl görüldüğü olmakta. Türk takipçi satın al hizmetini kullanan bazı kullanıcılar ödeme yaptığında bu sorunun cevabını merak edebiliyor. Bunun için yapılması gereken profile girip üç çubuk simgesine basmak ve sonrasında “Siparişler ve Ödemeler” kısmına dokunmak gerekiyor. Bu kısımda verilen siparişler ve ödemeler görülüyor. Burada yer alan ödeme listesi yalnızca Facebook Pay kullanılarak yapılan ödemeler olarak kullanıcıları karşılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@LiderTakipci'yi Instagram'da takip et!
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.