LiderTakipciLiderTakipci En ucuz smm panel

Twitter Kısıtlı Profil Ne Demek?

Twitter Kısıtlı Profil Ne Demek?

“Twitter kısıtlı profil ne demek?” gibi anlaşılmayan durumlar olabilir. Nedeni ise Twitter uygulamasına kaydolduktan sonra, atılan Tweet’ler herkes tarafından görülebilir ve yine herkes tarafından etkileşim alabilir. Paylaşılan bir Tweet, takip edilen kişiler tarafından alıntılanarak ya da Retweetle ile diğer herkes tarafından yayılarak görülebilir. Bu durumu değiştirmek ve Tweet’lerin korumaya alınmasını sağlamak isteyen kullanıcılar hesap ayarlarından istedikleri işlemleri gerçekleştirebilirler. Tweet’lerin koruma altına alınması durumunda, diğer kullanıcılar sizi takip etmek istediklerinde takip onay isteği size ulaşır. İstek gönderildikten sonra kullanıcının isteğine göre, takip talebine onay veya ret kararı verilebilir. Tweet’ler korumaya alınmadan önce takipte olan hesaplar, engellenmediği sürece korumalı Tweet’leri görebilir veya etkileşimde bulunabilirler. 

“Twitter kısıtlı profil ne demek?” sorusu şekilde de ifade edilebilir;

  • Kısıtlı profillerin Tweet’leri, sadece takipçi hesaplar tarafından görülebilir. Ancak takipçiler, Tweet’lerin görüntülerini yakalayabilir ve paylaşmaya devam edebilirler.
  • Herkese açık profillerin Tweet’leri ise, Twitter hesabı olan ve olmayan herkes tarafından görüntülenebilir.

Twitter Kısıtlı Profil Hesabına Geçiş

  • Twitter kullanıcıları takip etmek istediklerinde onay izni verme hakları vardır. Takip edecek kişileri seçebilir, ret veya izin kararı verebilir.
  • Paylaşılan Tweet ve Tweet kalıcı bağlantıları, sadece takipçiler tarafından görülebilir.
  • Kısıtlı profiller Google arama motoru gibi üçüncü taraf arama motorlarında görüntülenemez.
  • Takipçiler Tweet’lere yorum ekleyerek Retweetle veya sadece Retweetle yapmak için Retweet simgesini kullanamazlar.
  • Kısıtlı profillerin Tweet’leri, sadece hesap sahibi ve takipçileri tarafından Twitter üzerinden aranabilir.
  • Takip edilmeyen hesaplara verilen yanıtlar, bu hesaplar tarafından görülmez. Sadece takip edebilenler görebilir.
  • Kısıtlı profile geçmeden önce gönderilen Tweetler, Tweet ana sayfasındaki zaman akışında görüntülenebilir. Ancak kullanıcılar Tweet’leri alıntılayamaz, etkileşimde bulunamaz ve ayrıntılarını göremezler.

Twitter Herkese Açık Profil Hesabına Geçiş

Twitter kısıtlı profilden herkese açık profile geçen kullanıcıların korumalı Tweet’leri, ana sayfa zaman akışında bulunan herkes tarafından görülebilir ve etkileşimde bulunabilir. Ayrıca Twitter kullanmayanlar bile Tweet’lere üçüncü taraf arama motorları üzerinden ulaşabilir. Takip etmek isteyen Twitter kullanıcıları için herhangi bir izin veya onay gerekmez.

“Twitter kısıtlı profil ne demek?” konusu çok az kişi tarafından bilinmektedir. Nedeni ise, Twitter kullanıcılarının genellikle herkese açık profil hesabını tercih etmelerinden kaynaklıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@LiderTakipci'yi Instagram'da takip et!
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.