LiderTakipciLiderTakipci En ucuz smm panel

Twitter’ın Son Özellikleri

Twitter’ın Son Özellikleri

Dünyanın en fazla kullanılan uygulamaları arasında siyasetçilerin, resmî kurumların, ünlü markaların, şirketlerin, spor dünyası ve sanatçıların ve neredeyse dünyanın her yerinde yüzbinlerce kullanıcısı olan Twitter’ın Elon Musk tarafından satın alınmasından sonra yepyeni özellikleri duyurulmaya devam etmektedir. 2023 yılı için şu ana kadar Twitter’ın son özellikleri konusunda sizlere özel bir yazı hazırladık. 

Twitter’ın Son Paylaşmış Olduğu Özellikleri

Twitter, kullanıcıları için üç yeni özelliği geçtiğimiz günlerde duyurdu. Bunlardan bir tanesi bir tweet içerisine aynı anda fotoğraf ve video eklenmesi yapılmasıdır. Twitter, geçtiğimiz günlerde kullanıcılardan gelen yoğun talep üzerine tweet düzenleme özelliği geçireceğini duyurdu. Bu konuda Twitter yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre tweet düzenleme özelliği ile ilgili söylenenlere göre yalnızca belirlediğiniz kişilerin attığınız tweetleri görmesine fayda sağlayan “Circles” özelliği kullanıcılara tanıtıldı. Bu özellikler Android güncellemesiyle birlikte görünmeye başlandı. 

Twitter’ın Yeni Özellikleri 

Twitter’ın son özellikleri arasında yer alan aynı tweet içerisinde hem fotoğraf hem video eklenmesine göre video ve fotoğrafların aynı tweet içerisinde yer alan mixed-media özelliğiyle en az 4 fotoğraf ve 1 video yüklemesinden oluşan tweetler atmak artık daha kolay. 

Twitter yönetimi tarafından paylaşılan bir diğer yeni özellikse kullanıcılara nasıl hitap edilmek istediklerini belirtebilecekleri özel bir zamir ekleme alanı sunulacağıdır. Android güncellemesi ile yeni kullanabileceğiniz bu özelliğe son olarak da tweet görüntüleme sayısını da artık görebileceğinizdir. Twitter yeni güncellemeleri ile kullanıcıları mutlu etmeye devam etmektedir. Twitter’ın son özellikleri ile merak ettiğiniz diğer içerikler için okumaya ve takip etmeye devam ediniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@LiderTakipci'yi Instagram'da takip et!
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.