LiderTakipciLiderTakipci En ucuz smm panel

Instagram’da Messenger odası oluşturmak

Instagram’da Messenger odası oluşturmak için bir yöntem bulunuyor. Kullanıcılar bu yöntem ile birlikte oda oluşturup sohbet edebilecek.

Instagram telafili takipçi satın al hizmetinden faydalanan bir kullanıcı Instagram uygulamasının daha fazla özelliğini denemek isteyebilir. Daha öncesinde Zoom ile birlikte karşımıza çıkan ve kısa sürede diğer uygulamalarda da yaygınlaşan oda özelliği Facebook şirketine ait olan Instagram uygulamasında da bulunuyor. Kullanıcılar oda sistemi sayesinde bir oda kurarak topluca görüntülü görüşme yapabiliyor. Instagram’ın sunduğu oda sistemi, çok büyük toplulukların bir arada olmasını ve görüntülü görüşme yapmasını sağlıyor.

Instagram’da Messenger odası kurmak

Instagram uygulamasında organik takipçi satın al hizmetini ve bununla birlikte oda özelliğini kullanmadan önce bazı bilgiler vermek istiyoruz. Bir odaya en fazla 50 kullanıcı girebiliyor. 50 kullanıcı aynı anda odada vakit geçirebiliyor, görüntü görüşme açabiliyor. Odaların birçok özelliği bulunuyor. Oda sahibi, istenmeyen kişileri atabiliyor. Odalar kilitlenebiliyor ve kilidi açılabiliyor. Odanın gizliliği ayarlanabiliyor. Bunun gibi pek çok özelliğe sahip oda sistemi sayesinde kullanıcılar ile bir araya gelmek mümkün oluyor.

Instagram’da Messenger odası oluşturmak için yapılması gereken ilk şey akışın sağ üst köşesinde yer alan kağıt uçak simgesine veya Messenger simgesine basmak. Sonrasında kamera simgesine dokunup “Bir Oda Oluştur” seçeneğine basmak gerekiyor. Devamında alt kısımda yer alan oda oluşturma kısmına basmak gerekir. Şunu belirtmekte fayda var ki bu aşamada Messenger’da kullanılan isim yer alır. Kullanıcı devamında davet etmek istediği kişileri seçmeli ve bunları işaretlemeli.

Düşmeyen takipçi satın al hizmetini kullanan bir kişi için de oldukça faydalı bir özellik olan oda sistemi için bir diğer aşamada “Gönder” ve sonrasında “Odaya katıl” butonuna basmak gerekiyor. Kullanıcı odayı oluşturduktan sonra odaya katılabiliyor ve hemen odaya diğer kullanıcıların gelmesini bekleyebiliyor. Odaya gelen kullanıcılar ile birlikte oda daha canlı oluyor, daha aktif bir yer haline dönüşüyor. Bunun yanı sıra bir Instagram kullanıcısı odada ise o odaya katılmak mümkün oluyor. Bunun için kullanıcının sohbetine girip odaya giriş yapmak yeterli olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@LiderTakipci'yi Instagram'da takip et!
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.